Keune Haircosmetics

Keune is een oerhollands kappersmerk dat garant staat voor uitstekende kwaliteit.
Jan Keune maakte in 1922 zijn droom waar en legde een basis voor zijn haarverzorgingsmerk. Vandaag de dag hebben zijn zonen en kleinzonen zijn pionierswerk gebotteld voor trotse mannen en vrouwen overal ter wereld. Jan Keune was een apotheker uit Amsterdam en ontwikkelde een innovatieve formule voor permanentvloeistof, wat zijn bedrijf de eerste Europese product maakte. Tegenwoordig gebruiken kappers en stylisten in meer dan 70 landen de producten van Keune.

Keune Haircosmetics: Nederlands vakmanschap

Keune heeft al bijna een eeuw aan expertise opgebouwd met echt Nederlands vakmanschap. Het motto van de afdeling Research & Development is dan ook: neem nooit genoegen met minder. Neem nooit genoegen met een compromis. De wetenschappers van Keune zijn continu bezig met het aanpassen van formules en het experimenteren met verschillende ingrediënten. Zo proberen ze ten alle tijd het beste haar bij je naar boven te halen.

De kernwaarden van Keune Haircosmetics

Keune heeft een missie. Een missie om schoonheid te scheppen – overal ter wereld. Dat soort schoonheid kan alleen bereikt worden met behulp van goede ogen en oren, een meesterlijke hand en een scheppende geest. Daarom hebben ze hun krachten gebundeld met die van de grootste stylisten, de beste technici en de meest bekwame instructeurs. Dat alles met een doelstelling: een glimlach op het gezicht van de klanten, overal in de wereld, als zij in een fantastische stemming de salon uit lopen.

Het assortiment

Het assortiment van Keune Haircosmetics bestaat uit een reinigende en verzorgende productlijn, verzorgende essentials, stylingproducten en producten voor kleurbehoud. De producten zijn ontworpen om het haar en de hoofdhuid optimaal te verzorgen zodat ze in goede conditie zijn voor het knippen, stijlen of kleuren.Keune Care

De Keune Care-productlijn bevat hoogwaardige haarverzorgingsproducten metverrijkt met essentieële mineralen die de hoofdhuid en het haar voeden. Wat kun je ermee bereiken? Prachtig stralend haar dat gezond is van binnenuit.


Maak kennis met de nieuwe Keune Care!

De strakke, luxe nieuwe verpakkingen zijn geïnspireerd op de apothekersflessen uit de jaren ’20, die in de apotheek stonden van bedrijfsoprichter Jan Keune. De vernieuwde Keune Care-producten zijn ontworpen om verschillende haaruitdagingen aan te pakken. Of het nu om droog haar, beschadigd haar of roos gaat, Keune heeft ontdekt dat een goed functionerende hoofdhuid de sleutel is tot mooi, gezond haar. Daarom zijn Care-producten gemaakt van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt.

Ieder product in het Care-assortiment is een resultaat van Keunes wetenschappelijke erfgoed, dat stamt uit 1922. De formules zijn verrijkt met het gepatenteerde Essential Mineral Complex – ontwikkeld volgens langgevestigde wetenschappelijke praktijken en principes. Dit complex bestaat uit vijf verschillende mineralen die samenwerken voor ongeëvenaarde resultaten. Het is bewezen dat bij herhaaldelijk gebruik deze mineralencocktail de conditie van zowel de hoofdhuid als het haar aanzienlijk verbetert.

Het Care-assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, haarmaskers, treatment lotions en meer. Binnen Care bestaan er tien verschillende productseries, stuk voor stuk ontworpen om een ander probleem aan te pakken.
Het Care-assortiment:
- Derma Activate om de haargroei te stimuleren;
- Derma Exfoliate om roos tegen te gaan;
- Derma Regulate voor vet haar en een vettige hoofdhuid;
- Vital Nutrition om droog, beschadigd haar te voeden;
- Satin Oil om het haar zacht en glanzend te maken;
- Color Brillianz voor gekleurd haar; - Keratin Smooth voor handelbaar, glad haar;
- Curl Control voor elastische, pluisvrije krullen;
- Absolute Volume om body en volume te geven aan fijn haar;
- Sun Shield voor UV-bescherming en haar dat blootgesteld is aan de zon. 

MAAK KENNIS MET DE PRODUCTEN 

Keune Style

Vaarwel Design. Hallo Style!
Stylingproducten moeten simpel (en leuk!) zijn om te gebruiken en luxe maar betaalbaar. Keune Style is een complete collectie slimme producten voor modern, perfect-imperfect haar. Met liefde in het leven geroepen om het haar textuur, glans, fixatie en meer te geven. Maak kennis met gloednieuwe stylers en herontdek je vertrouwde favorieten. Binnen Style vind je productlijnen voor iedere look: Curl, Heat Protect, Smooth, Volume, Texture, Gloss, Refresh en Fix.


De beste ingrediënten

De R&D afdeling van Keune heeft zorgvuldig de beste ingrediënten ter wereld geselecteerd en ontwikkelt de producten volgens de laatste technische ontwikkelingen.

Geperfectioneerd door de wetenschap

De producten van Keune worden uitgebreid getest in het lab en in de salon. Dat betekent dat zowel wetenschappers als haarprofessionals achter Style staan. Alle Style-producten hebben een UV-filter om het haar te beschermen tegen schadelijke straling van de zon.

Een nieuw chic jasje

Het design van Style's verpakking matched met de Care-lijn: geïnspireerd door apothekersflesjes, ronde vormen en witte details. Style's soft-touch, matte finish en tijdloze grijze kleur geven de producten een chic gevoel.

1922 by J.M. Keune

Distilled for men

De 1922 by J.M. Keune productlijn is zorgvuldig samengesteld met de beste producten voor haarverzorging, styling, scheren en kleuren.
Het is ontwikkeld voor barbiers over de hele wereld en stijlvolle mannen van nu, om haar en hoofdhuid in topconditie te brengen voordat je begint met knippen, kleuren of stylen.

De wetenschappers van Keune hebben zich ingezet om te garanderen dat de producten echt doen wat ze horen te doen: het beste in jouw haar naar boven halen. De producten zijn verrijkt met creatine en hennep.


Reinigende en verzorgende productlijn

Beginnen bij het belangrijkste: schoon en gezond haar. De shampoos en conditioners zijn de reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van jouw unieke verzorgingsroutine. Ontwikkeld om je haar en hoofdhuid in topconditie te brengen voordat je begint met stylen.

Verzorgende essentials

Of je nu gaat voor een gladgeschoren look of een volle baard, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die het beste in je haar en huid naar boven halen.

Finishing touch

Na een perfecte knipbehandeling is het de beurt aan onze ongecompliceerde styling- en restylingproducten, speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren. Alles wat je nodig hebt is er: van een klassieke sterke gel tot een volledig matte klei. Ze zijn gemakkelijk om mee te werken en geven geweldige resultaten. En om het af te maken is er een parfum met de karakteristieke geur van de 1922 by JM Keune productlijn.

Keune Blend

Haar is bedoeld om mee te spelen en om nieuwe dingen mee te proberen. Daarom hebben we Blend gemaakt: zodat je een stijl kunt ontwerpen voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis.
In 2006 introduceerde Keune Blend: een frisse, nieuwe stylinglijn voor jonge wereldburgers. Tien jaar later presenteren we met trots de volledig vernieuwde en verbeterde Blend.


Totale transformatie

De lijn is van top tot teen vernieuwd, van de verpakkingen tot de formules. Het ontwerp van de potjes, aerosols en flesjes is geïnspireerd door industrieel design, strakke, cleane lijnen en krachtige typografie. De producten hebben stuk voor stuk een stoer, modern uiterlijk en zullen fantastisch staan in je badkamer. Natuurlijk zijn bekende en beminde Blend-producten als Sea Salt Spray, Clay, De-Frizz en meer blijvertjes. Ondertussen hebben we de formules van Refreshing Spray en Volume Powder verbeterd voor nog sterkere resultaten. En hier zijn we echt enthousiast over: de gloednieuwe Prep Spray, Gloss Spray en Fiber Wax. Ze zijn een genot om mee te werken – trust.

Haar op jouw manier

Individualiteit is iets om te vieren. Daarom is de vernieuwde Blend-lijn ontworpen om je persoonlijkheid te onderstrepen, waar je ook vandaan komt of heengaat. Haar is bedoeld om mee te spelen, om nieuwe dingen mee te proberen en waarmee je een shape of stijl creëert voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis. En dat doe je met Blend; het is top-shelf mixology voor happening haar. Strijk het glad, gooi het omhoog, laat het alle kanten op steken – hoe je het ook draagt, doe het op jouw manier. Ontworpen voor de moderne muze, stijlchameleon en vrije geest is er een perfect passende blend voor iedereen. Dus grijp twee, drie, vier, zoveel Blend-producten als je wil om een hele nieuwe look uit te vinden. Want soms is more gewoon more. 

Keune Bond Fusion

COLOR WITHOUT COMPROMISE. BOND FUSION IS HIER.

Daar is het dan: Bond Fusion! Met dit gloednieuwe revolutionaire systeem bied je klanten een premium salonbehandeling waarmee ze lighter and brighter kunnen gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast.

HOE WERKT HET?

Normaal gesproken breken chemische behandelingen zoals kleuren of omvormen de zwavelbruggen in het haar af. En laten die bindingen nu juist essentieel zijn voor gezonde, mooie lokken. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en reconstrueert gebroken bindingen en creëert zelfs nieuwe. Daarnaast beschermt het de innerlijke structuur van iedere haar. Dat betekent dat salonprofessionals iedere haarsoort naar iedere kleursoort kunnen transformeren (ja, zelfs witblond!), terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft. En, ook niet onbelangrijk, Bond Fusion is te gebruiken op alle haartypen: Europees, Aziatisch, Afrikaans, thermisch behandeld, gekleurd en natuurlijk haar.

BETER. PUNT

We kunnen er kort over zijn: Bond Fusion is gewoon beter dan iedere andere bond boosting-behandeling die er bestaat. Met ons product is het haar vijf keer dieper geconditioneerd na vijf wasbeurten. Lokken zijn twee keer zo sterk vergeleken met haar dat chemisch behandeld is zonder Bond Fusion. Na het blonderen is het haar twee keer beter doorkambaar vergeleken met de grootste concurrent en er is 43 procent minder haarbreuk. En de inwerktijd? Die blijft gewoon hetzelfde. Bond Fusion is te gebruiken met iedere chemische behandeling die er bestaat, ongeacht het type of merk. Ook fijn: je kunt het product zelfs los gebruiken als haarversterkende behandeling.

SUPERSIMPEL

Werken met Bond Fusion is is geen hogere wiskunde. Er zijn drie stappen: Build, Enhance en Recharge. In Fase 1 voeg je Bond Builder toe aan de kleur- of blondeerformule. Meteen gaat het product aan de slag. Het repareert gebroken bindingen, bouwt nieuwe en beschermt het haar. Tijdens Fase 2 breng je Bond Enhancer aan, een intens voedende, revitaliserende treatment dat de nieuwe bindingen versterkt en een afsluiting om iedere haar creëert voor langdurige conditionering. Als laatste is er Fase 3, Bond Recharger. Dit is het ideale verzorgingsproduct voor nabehandeling thuis, om zo het conditionerende effect te verlengen.