Ecru New York

Ecru New York is een prestigieuze Hair- en Beauty collectie, ontwikkeld door en voor professionele haarstylisten en visagisten.

Voor de producten van Ecru New York worden ingrediënten van de hoogste kwaliteit geselecteerd. Zo presteert elk van de producten niet alleen op professioneel niveau, maar voldoen ze ook aan de meest strenge veiligheidsnormen en internationale voorschriften.

Bovendien blijft Ecru New York zoeken naar duurzame mogelijkheden om het verpakkingsmateriaal zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Alle Ecru New York producten zijn vrij van sulfaten en parabenen, zijn dierproefvrij en color safe. De zorgvuldig samengestelde formules voorzien het haar van een verzorgende schoonheidsbehandeling. "SKINCARE FOR YOUR HAIR"

Speciaal voor krullen: de CurlPerfect Collection!


Ecru New York

Curl Perfect Collection

De Curl Perfect Collectie van ECRU New York bestaat uit een shampoo, een conditioner, een masker, een mist en een crème-gel. De producten hebben een zorgvuldig samengestelde formule van oliën en plantenextracten. Zo zit er in de producten Avocado olie, Kalahari meloenzaad olie, Mango boter en Suikerriet extract verwerkt. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar gevoed en gehydrateerd wordt en maken je krullen glanzend en pluisvrij.

Om je haar intensief te verzorgen is een combinatie van de shampoo en conditioner aan te raden. De Hydrating Shampoo reinigt het haar zacht en laat je krullen glanzen. De Anti-Frizz Conditioner ontwart het haar en hydrateert intensief. Om je haar in model te brengen kun je de Styling Potion gebruiken; deze vormt en beheerst je krullen. Tenslotte is er nog de Rejuvenating Moisture Mist; een verzorgende curl-activator.

De producten zijn vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. En dat is precies wat je krullende haar nodig heeft! Want zo verzwaart het niet en behoudt het volume. Daarnaast is de gehele lijn Color Safe.

Ultra Hydrating Masque
Ultra Hydrating Masque

Een hydraterend haarmasker, speciaal voor golvend en krullend haar. Het masker verzorgt het haar met essentiële voedingstoffen voor het hydrateren en herstellen van krullend haar zodat de natuurlijke krulvorming behouden blijft. Vrij van parabenen, siliconen, sulfaten. Color safe!

Hydrating Shampoo
Hydrating Shampoo

Een ultra-hydraterende shampoo die krullend en golvend haar voorzichtig reinigt en geschikt is voor dagelijks gebruik.
Vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. Color safe.

Hydrating Shampoo
Anti-Frizz Conditioner

Een intense verzorgende Anti-Frizz Conditioner, speciaal geformuleerd om te ontwarren en te hydrateren. Door de kostbare oliën ontstaat er een superieure glans en wordt pluis verminderd.

Defining Styling Potion
Defining Styling Potion

Een medium hold styling crème/gel om het haar te transformeren, definiëren en controle te krijgen over krullen.

Rejuventating Moisture Mist
Rejuvenating Moisture Mist

De Moisture Mist is te gebruiken als voedende nevel op gewassen of droog haar om het een instant boost te geven.

Air-Dry Foam
Air-Dry Foam

Met deze lichtgewicht mousse worden jouw golven en krullen geperfectioneerd en krijgen ze meer textuur zonder hittetools te gebruiken!

Belangrijkste, krul verbeterende ingrediënten van de CurlPerfect producten:
Avocado Olie

Een natuurlijk verkregen en voedzame haar- en huidolie die vitamine A, B, en E bevat. Deze lichtgewicht olie zorgt voor diep gehydrateerd, gezond en pluizerij haar.

Kalahari Meloenzaad Olie

Gevonden in de Kalahari regio van Zuid-Africa, is dit meloenzaad vochtinbrengend, regenererend en rijk aan Omega-6 vetzuren die helpen om krullen goed gedefinieerd te houden.

Mango Boter

Het extract is ontleend aan fruitpitten van de mangoboom en voedt het haar in hoge mate om beschadigingen te behandelen en frizz tegen te gaan.

Suikerriet Extract

Een natuurlijk plantenextract, vooral bekend om zijn conditionerende en hydraterende eigenschappen, laat het haar er gezond uitzien en aanvoelen.

Image
Perfect gedefinieerde krullen

Verdeel een kleine hoeveelheid Defining Styling Potion door het haar. Houd het haar ondersteboven of opzij en leg een deel van het haar in de diffuser. Doe met de rest van het haar hetzelfde, totdat het goed droog is.
Tip: Zet de blaasstand op medium en houd de diffuser zo stil mogelijk voor het beste resultaat.

Golvend haar

Verdeel een kleine hoeveelheid Defining Styling Potion door het haar. Kneed het haar met je handen terwijl je het föhnt op de laagste stand (gebruik geen diffuser). De Defining Styling Potion geeft een klein beetje body met mooie gladde uiteinden en veel luxueuze golven.
Tip: Gebruik het ook eens als finishing touch op droog haar.

The Ultimate Curl Cocktail

Spray Rejuvenating Moisture Mist door het natte haar, gevolgd door een kleine hoeveelheid Defining Styling Potion. De aanzet van het haar is erg belangrijk en wordt meestal vergeten. Wees niet bang om een beetje extra te gebruiken voor de aanzet van het haar. De krullen zijn perfect gehydrateerd en zien er prachtig uit!

Morning Curl Revival

Breng je krullen op dag 2 eenvoudig terug in vorm: Spray Rejuvenating Moisture Mist over het gehele haar, van de aanzet tot de uiteinden, om de Defining Styling Potion opnieuw te activeren. Kneed het haar voorzichtig en laat het haar daarna aan de lucht drogen. Je krullen zullen weer perfect in in vorm zijn. Gebruik het als een touch-up voor de krullen die een oppepper nodig hebben. Geweldig om in je ts te houden, om overdag nog eens te gebruiken wanneer nodig.

Crazy Curls

Op dag 3 kunnen je krullen uitgezakt en pluizig zijn. Om je krullen nieuw leven in te blazen, spray je lichtjes Rejuvenating Moisture Mist op droog haar van de aanzet naar de punten (de spray is superlicht, dus je kunt nooit teveel gebruiken). Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Defining Styling Potion aan en kneed het haar lichtjes.

Gebruik bij het zwembad en op het strand

Krullen kunnen tijdens de zomermaanden gaan pluizen en uitgedroogd raken. Om je krullen perfect gehydrateerd te houden, is de Rejuvenating Moisture Mist in je strandtas een must!

In de sportschool

We steken onze haren op of doen het in een staart voor optimaal gemak tijdens het sporten. Om je krullen weer terug in vorm te krijgen, haal je het haar weer los na het sporten en spray je de Rejuvenating Moisture Mist over het gehele haar. Je zult de krullen weer moeiteloos in vorm zien springen.